Amazon Quiz Answers 2020 – Solve Quiz & Win Big Price

Amazon Quiz Answers 2020

Amazon Quiz Answers 2020

Q1 –What is the source of income of an 8-year-old Ryan Kaji who earned around $26 million in 2019?

Ans-Assessing toys on YouTube

Q2-The movie ‘The Namesake’ of 2006 starring Tabu and Irfan Khan is centered on a novel of the same name. Who is the author of that novel?

Ans- Jhumpa Lahiri

Q3 – Denise Coates- UK’s richest woman is the co-CEO of which organization? (Clue: It is a safe bet that her wealth will keep rising every year!)

Ans- Bet 365

Q4 – Sunny, who has acted in movies like ‘Gold’ and the upcoming movie ‘Bhangra Paa Le’ is the brother of which Bollywood star?

Ans: Vicky Kaushal

Q5 -December 23rd is declared as Kisan Diwas every year on the occasion of which former Indian Prime Minister’s birthday?

Ans- Chaudhary Charan Singh

Amazon Oppo A9 2020 Quiz Answers

Q1- In January, how many days are there?

Ans- 1

Q2- OPPO A9 2020 is not available in which color variant?

Ans- Caramel cola

Q2- (Fill in the blank) OPPO A9 2020 Vanilla mint edition has __ MP rear camera.

Ans- 48MP

Q3- What is the battery power of OPPO A9 2020 Vanilla Mint Edition?

Ans- 5000 mAh

Q4- What types of special charging does OPPO A9 2020 Vanilla Mint Editon have?

Ans- Reverse charging

Q5- Which is not a feature of OPPO A9 2020 Vanilla Mint Edition?

Ans- Bullet-proof

Amazon Havells Quiz Answers

Q1- Which Indian actor is currently the brand ambassador for Havells’ men’s grooming range?

Ans- Vicky Kaushal

Q2- According to the video, what can be peculiar?

Ans- Job Interview

Q3- In the video, how many discrete variants of the Havells’ trimmer are given away?

Ans- 2 variants

Q4- Which of the below is not exposed as a feature of Havells’ trimmer in the video?

Ans- Weighs 10 kilograms

Q5- Also given away in the video, what is the currently the limited period offer on the new Havells’ trimmer?

Ans- Flat 25% off

Amazon Karigar Quiz Answers

Q1- _______ is a program run by Amazon to give importance to India’s rich handicrafts heritage. It features over 50,000+ products, including unique Art & Crafts from 20 states in India to enable weavers and artisans to showcase ‘Made in India’ products to customers.

Ans- Karigar

Q2- The logo of Amazon Karigar, with lines coming together to display India’s diverse and rich culture, resembles?

Ans- Thumbprint

Q3- National Handloom Day, on the eve of which, Amazon Karigar was launched, falls on the seventh day of which month?

Ans- August

Q4- The name of which dyeing technique used to pattern textiles, well-known in South India, is derived from a Malay word meaning to ‘tie’?

Ans- Ikat

Q5- Which of these iconic handloom styles or products is also the name of a song composed by Amit Trivedi for the movie ‘Fitoor’?

Ans- Pashmina


mm

Lisa Kenney

Lisa at first sight, seems like a timid personality, and a soft-spoken lady. She embodies the spirit of the well spoken educator. A professional who has worked in the field of policy drafting for educational institutions, she is the best resource person when it comes to education policy interpretation. Her mild mannered descriptions are some of the most important pieces on the website and should be given a read!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *